verrassingsmenu

verrassingsmenu van de chef


In het verrassingsmenu van de chef worden 5 tot 7 gangen geserveerd. Dit zijn gelijkwaardige gerechtjes samengesteld met de mooiste seizoensproducten en vanuit directe inspiratie. Nu gebeurt het regelmatig dat een menu vier weken van tevoren wordt afgesproken en dat er in de laatste week mooie producten beschikbaar blijken, waarmee ik niet aan de slag kan. Het menu is immers al vastgesteld. Ik ervaar dat steeds als een gemiste kans.

Met het Verrassingsmenu van de Chef kan ik flexibel inspelen op de onverwachte mogelijkheden van het seizoen en de markt. Ik ben dan vrij om de producten in te kopen die op dat moment op hun best zijn.  

Als u kiest voor het Verrassingsmenu van de Chef, ga ik in de week voorafgaand aan het diner, indachtig dieetwensen, op zoek naar de ingrediënten die vanuit de klassieke en moderne bereidingen de maximale smaakcombinaties opleveren.

 

De prijzen van het Verrassingsmenu zijn als volgt:

5 gangen € 80,- pp vanaf 10 personen. Kleinere groepen tegen meerprijs.

6 gangen € 92,50 met een extra gang of een kaasplankje

7 gangen € 105,- met een extra gang en een gang met mooie kazen

Prijzen inclusief servies, bestek en servet.


ook een diner voor 6 of 8 personen is natuurlijk mogelijk. Kosten zijn dan afhankelijk van aantal gangen, reistijd en wijnarrangement. 

 

Wijnarrangement €5,- per glas.

Bij het verrassingsmenu bied ik een bijzonder wijnarrangement. Vele van mijn wijnen zijn op mijn reizen door Europa rechtstreeks bij de wijnboeren gekocht. Ze zijn van een uitstekende kwaliteit en doorgaans niet verder in Nederland verkrijgbaar. Het woord ‘exclusief’ is hier op zijn plaats.

Een wijnarrangement kost € 5,- per gang pp. U kunt ook kiezen voor enkele flessen witte of rode wijn bij het diner. De gemiddelde prijs van een mooie fles wijn is €30,-.

Inclusief glaswerk voor de hele groep. 

Wouters keuken

Wat zijn wij gisteravond ontzettend verwend. Verjaardag vieren met je oude school en studiematen in je eigen huis met een diner van sterren-kwaliteit. Gekozen voor het verrrassingsmenu (liefst 7 gangen!), heerlijk op elkaar afgestemd en daarnaast gekozen voor een bijpassend wijnarrangement. Alsof het engeltje weer op je tong .... En als u wilt weten wat we gegeten hebben? Dat ga ik niet vertellen, dan is het geen verrassing meer! Wel kan ik het een ieder op een bijzondere gebeurtenis aanbevelen, het verhoogt de vreugde enorm! En daarna wordt alles opgeruimd terwijl wij konden doorgenieten van nog enkele flesjes wijn tot in de kleine uurtjes. Wouter bedankt!