Thuiskok Rotterdam

kok aan huis en verzorgde barbecue Rotterdam e.o.

Ontspannen thuis genieten

Een kok in uw keuken die een 4 of meer gangendiner voorbereidt en bij u in de keuken afmaakt, de borden opmaakt, serveert en een bijpassend wijnarrangement schenkt met verrassende wijnen. Tot en met het dessert bent u onder uw gasten en wordt de verzorging uit handen genomen.

Voor servies bestek en linnen servetten wordt ook verzorgd. Het menu wordt in overleg samengesteld waarbij uiteraard uw wensen voorop staan.


Seizoensproducten en werkwijze

Wisselend met de seizoenen ontwikkel ik nieuwe gerechten, meestal gebaseerd op de franse en italiaanse keuken. Ik werk volgens ambachtelijke methodes, trek de eigen bouillon voor risotto en sauzen en rook mijn eigen zalmfilet, smaakintensiteit staat voorop. Invulling van het menu is met u in overleg, aan de hand van uw wensen doe ik graag een voorstel. Uiteraard wordt er rekening gehouden met speciale wensen binnen de groep, zoals vegetarische gerechten of allergieen.


Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte en het aantal gangen dat u wenst. Uitgaande van een groep van 10 personen kunt u uitgaan van €62,50 voor 4 gangen.

Mocht u speciale wensen hebben zoals kreeft of duivenborstfilet dan heeft dit invloed op de prijs.


Wijnarrangement

Ook kan er een mooi wijnarrangment verzorgd worden. ik hanteer de categorieën brons, zilver en goud. Meer informatie vindt u op de pagina Wijnarrangement.

Ook kun u kiezen voor een 5 tot 7 gangen verrassingsmenu van de chef vanaf €75,- pp.

Wouter heeft een fantastisch diner aan huis verzorgd voor 28 gasten. 3 hapjes vooraf en daarna een 3-gangen diner. Het eten was werkelijk voortreffelijk. Hij en zijn assistent stonden in onze keuken te koken en ik kon bij mijn vrienden zijn. Top

Offerte:

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  © Wouters Keuken    info@wouterskeuken.nl    KvK: 62721526        Bankrekening: NL63INGB0006782969