Thuiskok Rotterdam

kok aan huis en barbecue - Rotterdam en randstad.

Als kok aan huis bereid ik een heerlijk diner en serveer dit bij u thuis!

Geinspireerd vanuit de Franse, Italiaanse en mediteraanse keuken stel ik een menu samen op basis van uw wensen. Daarbij uiteraard rekening houdend met de mooie producten van het seizoen.

Wouter heeft met zijn team een geweldige avond verzorgd bij ons thuis, waar we met 25 man genoten hebben van een heerlijk diner. Alles was precies conform afspraak, echt helemaal top. Eten was erg lekker en zeer goed verzorgd. De wijnen die Wouter heeft verzorgd bij de gerechten pasten daar perfect bij. Keuken was keurig toen hij weer vertrok. Kortom zeker een aanrader!

Na afstemming over het menu start ik de voorbereidingen, de inkopen worden gedaan, en in mijn keuken bereid ik een aantal zaken voor die meer tijd kosten om de juiste smaak te krijgen. Zo pekel ik soms een zalm 24 uur waarna ik hem 12 uur koud rook.

Op de afgesproken tijd meldt ik me op de locatie, waar de tafel wordt gedekt en de gangen in de keuken verder worden afgemaakt.

De gangen worden aan tafel uitgeserveerd, en indien gewenst het wijnarrangement erbij geschonken. Na afloop treft u uw keuken na een avond genieten met familie en vrienden weer helemaal netjes aan!

Een thuisdiner is mogelijk vanaf 6 tot 40 personen.

Een diner thuis bied ik vanaf €60,- per persoon, precieze prijs is afhankelijk van specifieke dag, plaats en groepsgrootte.

© Wouters Keuken info@wouterskeuken.nl KvK: 62721526 Bankrekening: NL63INGB0006782969