Kok aan Huis

kok aan huis voor diner of lunch

Ontspannen thuis genieten

Een kok in uw keuken die een mooi 4 of 5 gangendiner voorbereidt en bij u in de keuken afmaakt, de borden mooi opmaakt en uitserveert en ook een bijpassend wijnarrangement schenkt met verrassende wijnen. Tot en met het dessert bent u onder uw gasten en wordt de verzorging uit handen genomen, waarna u de keuken weer helemaal netjes aantreft. Dat is de service die Wouters Keuken biedt.

Voor servies bestek en linnen servetten wordt ook verzorgd.


Seizoensproducten en werkwijze

Vanuit liefde voor het ambacht ontwikkel ik, wisselend met de seizoenen,  steeds weer nieuwe gerechten, meestal gebaseerd op de Franse en Italiaanse keuken. Ik werk volgens ambachtelijke methodes, trek de eigen bouillon voor risotto, fermenteer groenten, maak zelf gerookte producten en zorg ervoor dat de authentieke smaakbeleving van de gerechten  voorop staat.

De invulling van het menu gebeurt geheel in overleg met u. Aan de hand van uw wensen doe ik graag een voorstel binnen het door u aangegeven budget. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met dieetwensen binnen de groep, zoals vegetarisch, vegan of allergieën.   Ervaring heeft mij geleerd dat er ongewone aanleidingen kunnen zijn voor een diner. Ik kan goed luisteren en speel graag in op bijzondere situaties.


Een complete ervaring krijgt u als u kiest voor het verrassingsmenu van de chef met een wijnarrangement.  


Ik bied diners vanaf 2 personen, met de kanttekening dat dan alle kosten voor de hele avond op deze 2 personen doorgerekend worden. Het moet een heel bijzondere gelegenheid zijn.

Maar ook een diner voor 6 of 8 personen is natuurlijk mogelijk. Kosten zijn dan afhankelijk van aantal gangen, reistijd en wijnarrangement. 


Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte en het aantal gangen dat u wenst. Voor een groep van 10 personen kunt u uitgaan van €62,50 voor 4 gangen.

Het verrassingsmenu wordt vanaf €75,- per persoon geserveerd.

Wegens reiskosten is ook de plek van het diner van invloed op de prijs. Mijn werkregio omvat heel Nederland en Belgie, en ook verder weg is mogelijk, bijvoorbeeld een chef mee op vakantie. Voor speciale wensen kunt u contact opnemen.   


Wijnarrangement

Ook kan er een mooi wijnarrangment verzorgd worden. ik hanteer de categorieën brons, zilver en goud. Meer informatie vindt u op de pagina Wijnarrangement.


walking dinner in een lossere setting

Denkt u aan een tuinfeest of avond in een lossere setting maar wilt u toch mooi verzorgd en vers bereidde gerechten dan kunt u denken aan een luxe bbq of walking dinner.

Wouters keuken

Bel voor meer info:

06 4151 5958

Snelle datum check

 
 
 
 

Wouter heeft met zijn team een geweldige avond verzorgd bij ons thuis, waar we met 25 man genoten hebben van een heerlijk diner. Alles was precies conform afspraak, echt helemaal top. Eten was erg lekker en zeer goed verzorgd. De wijnen die Wouter heeft verzorgd bij de gerechten pasten daar perfect bij. Keuken was keurig toen hij weer vertrok. Kortom zeker een aanrader!

 

 

  © Wouters Keuken    info@wouterskeuken.nl    KvK: 62721526        Bankrekening: NL63INGB0006782969