Kok aan Huis

Thuiskok voor diner of lunch

Bent u op zoek naar een thuiskok die een mooi diner of uitgebreide lunch in uw eigen keuken maakt? Wouters Keuken biedt de service aan waar u naar op zoek bent. U kunt mij als chefkok aan huis inhuren zodat u samen met uw gezelschap geniet van een mooi 4- of 5-gangendiner in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis en haard. In uw eigen keuken bereid ik de gerechten met huisgemaakte marinades en bouillons. Daarna maak ik de gangen af met bijpassende ambachtelijke sauzen en knapperige groenten. De unieke presentaties op uw bord geven uw gasten het gevoel alsof ze in een culinair restaurant te eten zijn gevraagd. Maak een keuze uit een selectie verrassende wijnen voor uw diner en geniet samen.


Seizoensproducten en ambachtelijke werkwijze van de thuiskok

Vanuit de liefde voor mijn ambacht ontwikkel ik nieuwe seizoensgebonden gerechten. Meestal zijn deze gebaseerd op de Franse en de Italiaanse keuken. Ik werk volgens ambachtelijke methodes zodat u samen met uw gezelschap geniet van verse ingrediënten en volledig zelfgemaakte gerechten. Zo trek ik de eigen bouillon voor de risotto, fermenteer zelf groenten voor uw bijgerechten, maak zelf gerookte producten en zorg ervoor dat de authentieke smaakbeleving van gerechten voorop staat. Een complete ervaring krijgt u als u kiest voor het verrassingsmenu van de chef met verrassende wijnen. Bij het wijnarrangement hanteer ik de categorieën brons, zilver en goud.


Geniet samen met uw gezelschap

Met een chefkok aan huis bent u tot en met het dessert onder uw gasten. Bovendien staat u niet urenlang in de keuken om voorbereidingen te treffen en bent u niet belast met het doen van de boodschappen. De invulling van het menu gebeurt geheel in overleg met u. Tijdens het samenstellen van het menu houd ik rekening met dieet- en allergiewensen zodat u daar niet aan hoeft te denken. Denk hierbij aan een vegetarische of vegan levenswijze, maar ook een gluten- of lactoseallergie. Aan het einde van de avond zorg ik als uw thuiskok ervoor dat u de keuken weer helemaal netjes aantreft. Daarnaast verzorgen wij het servies, bestek en de linnen servetten.


Geniet van een lossere setting

Denkt u aan een tuinfeest of avond in een lossere setting maar wilt u toch mooi verzorgde en versbereide gerechten? Kies dan eens voor een luxe bbq of walking dinner.


Wat zijn de kosten voor het inhuren van een chefkok aan huis?

Aan de hand van uw wensen doe ik graag een voorstel binnen het door u aangegeven budget. De ervaring heeft mij geleerd dat er ongewone aanleidingen kunnen zijn voor het inhuren van een chefkok aan huis voor een diner of lunch. Ik kan goed luisteren en speel graag in op bijzondere situaties. De kosten voor het inhuren van een thuiskok zijn afhankelijk van de groepsgrootte en het aantal gangen dat u wenst. Voor een groep van tien personen kunt u uitgaan van € 67,50 voor vier gangen. Het verrassingsmenu wordt vanaf € 85,- per persoon geserveerd.

Ik bied diners aan vanaf twee personen, met de kanttekening dat dan alle kosten voor de hele avond op deze twee personen doorgerekend worden. Het moet daarom wel een heel bijzondere gelegenheid zijn. Maar ook een diner voor zes of acht personen is natuurlijk mogelijk. Kosten zijn dan afhankelijk van het aantal gangen en het gekozen wijnarrangement.

Wegens reiskosten is ook de plek van het diner van invloed op de prijs. Standaard ben ik als kok aan huis werkzaam in de regio Rotterdam en Utrecht, maar u kunt mij ook als chefkok aan huis inhuren door heel Nederland en België. Ook verder weg is mogelijk, bijvoorbeeld een chef aan huis op uw vakantieadres. Voor speciale wensen kunt u contact opnemen.


Bespreek uw gelegenheid

Als u op zoek bent naar een kok aan huis in de wijde regio van Rotterdam of Utrecht, neem dan contact met mij op. Wilt u mij inhuren als chefkok op een andere locatie in Nederland of België? Dat is zeker ook mogelijk. Hier houden we rekening mee in de offerte. Stuur een e-mail naar info@wouterskeuken.nl en vertel mij wat uw wensen zijn voor een culinaire verrassing. Ik maak voor u en uw gasten graag een menu op maat.

Wouters keuken
Telefoon+31641515958

Snelle datum check

 
 
 
 

Wouter heeft met zijn team een geweldige avond verzorgd bij ons thuis, waar we met 25 man genoten hebben van een heerlijk diner. Alles was precies conform afspraak, echt helemaal top. Eten was erg lekker en zeer goed verzorgd. De wijnen die Wouter heeft verzorgd bij de gerechten pasten daar perfect bij. Keuken was keurig toen hij weer vertrok. Kortom zeker een aanrader!

 

 

  © Wouters Keuken    info@wouterskeuken.nl    KvK: 62721526        Bankrekening: NL63INGB0006782969